maandag 9 november 2015

De mens zelf is de mooiste weerspiegeling van de ziel. Twee daagse basiscursus gelaatkunde: vrijdag 22+ zaterdag 23 januari 2016

Deze cursus heeft het maximale aantal deelnemers bereikt, in het najaar van 2016 wordt deze cursus nogmaals georganiseerd!

Wat gaat je leren? 


Gelaatkunde is een fantastisch hulpmiddel om op een snelle manier een persoon te analyseren. Hoewel we spreken van gelaatkunde, is het natuurlijk nooit alleen maar een gezicht wat je persoonlijkheid laat zien. Eigenlijk kan iedereen al mensen lezen, echter kan je niet verklaren wat je voelt of ziet. Met deze basiscursus leer o.a. je te begrijpen waarom je een klik hebt met een persoon, of juist niet. Daarnaast geeft het veel inzicht over eigen innerlijk processen, talenten en valkuilen.

In deze 2 dagen leer je de basisstappen voor het "lezen" van een persoon. We beginnen met het kijken naar een persoon van "macro naar micro". Dat wil zeggen dat we beginnen met de mens in zijn geheel, zoals de structuur en lichaamsvormen die duidelijk zichtbaar zijn aan iemand. Dit geeft al een goed beeld van basistalenten en ook valkuilen. Vervolgens verfijnen we de kennis naar het hoofd, het gezicht en de uitleg van gelaatstrekken. Deze geven het basiskarakter, levensthema's en de uitwerking naar de buitenwereld weer. Het laat zien hoe iemand zich gedraagt en waardoor dit komt.

De theorie van de cursus zal een praktisch karakter krijgen omdat je deze meteen leert toe te passen op medecursisten en natuurlijk ook jezelf! Voorkennis van gelaatkunde of praktische mensenkennis is niet nodig.


Locatie


De cursus zal gegeven worden op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari 2016, in één van de goed uitgeruste zalen van de sfeervolle locatie "De Brabantse kluis". Deze omgebouwde kloosterboerderij ligt in de schaduw van het statige Missieklooster Heilig Bloed, gelegen in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel.


Investering


De kosten voor deze 2 dagen + naslagwerk bedragen: € 190,-
Dit is inclusief koffie/thee/water koekjes en een gezellige broodjes lunch op beide dagen.


De aanvragen voor inschrijving worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De cursus heeft ruimte voor slechts een beperkt aantal deelnemers (18)!

Inschrijven kan middels het sturen van een mail naar gelaatkunde@outlook.com dat is voorzien van je:

Voor- en achternaam
Adres 
Postcode en Plaatsnaam 
Telefoonnummer


Hartelijke groeten Peggy Boetzkes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten